Laat je verleiden tijdens de Vegetarische Restaurantweek

Laat je verrassen hoe lekker de vegetarische keuken kan zijn tijdens de Restaurantweek van 1 tot en met 7 oktober 2012. Een menu kost 25 euro. Daarnaast is er keuze uit minstens 2 menu’s waarvan één bijzonder menu dat speciaal voor de week wordt gemaakt. Met dit aanbod wil De Vegetarische Restaurantweek iedereen verleiden om te genieten van het lekkerste uit de vegetarische keuken.

 


Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om het vlees een dagje te laten staan. Onderzoeken tonen aan dat vegetarisch eten de kans op een aantal gevaarlijke welvaartsziekten verkleint. Dat is allemaal mooi meegenomen, maar vegetarisch is in de eerste plaats erg lekker en biedt eindeloze variatiemogelijkheden. De Vegetarische Restaurantweek helpt op deze culinaire ontdekkingstocht.

Ruim 130 restaurants door heel Nederland nemen deel aan deze week. Onder de deelnemers ook meer dan 10 sterrenrestaurants. Je kunt ze zoeken op postcode, op plaats en op provincie.

 

Lees ook:Vegetarische Restaurantweek komt eraan
Lees ook:Genieten van culinaire hoogstandjes in de beste restaurants
Lees ook:50-plussers eten met regelmaat een dagje vegetarisch
Lees ook:De restaurantweek: eet, drink en geniet
Lees ook:De Restaurant Week van 1 t/m 10 maart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>