Vegetarische Restaurantweek komt eraan

We zijn inmiddels allemaal bekend met de  halfjaarlijkse Restaurantweek. Dit culinaire evenement, dat tweemaal per jaar georganiseerd wordt, biedt geinteresseerden de kans voor 27,50 euro te dineren (en voor 22,50 euro te lunchen) in één van de deelnemende restaurants. Maar wat je misschien niet wist is dat er ook eenVegetarische Restaurantweek wordt gehouden… In de week van 3 tot en met 9 oktober 2011 laten deelnemende restaurants zien hoe lekker en verrassend de vegetarische keuken kan zijn. Het grote verschil met de ‘normale’ Restaurantweek is dat er niet een drie gangenmenu voor een aantrekkelijk prijs wordt aangeboden, maar dat bij bestelling van een vegetarisch drie gangenmenu het voorgerecht gratis is.

Met dit aanbod wil de Vegetarsiche Restaurantweek zelfs de verstokte vleeseter verleiden om te proeven van het lekkerste uit de vegetarische keuken.

Vanaf eind augustus kan worden geboekt via deze site.

Lees ook:Laat je verleiden tijdens de Vegetarische Restaurantweek
Lees ook:De Restaurant Week van 1 t/m 10 maart
Lees ook:Restaurant Week van 14 t/m 20 maart 2011
Lees ook:De restaurantweek: eet, drink en geniet
Lees ook:De Nationale Restaurantweek 2014 begint

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>