Nieuw hulpmiddel om te stoppen met roken

Eén januari komt er weer aan en dat is voor velen een datum om defititief van hun rookverslaving af te komen. Na pleisters, pillen, kauwgom en de SuperSmoker is er vanaf half december NicoBloc. Wat is NicoBloc en wat doet het. Hier gaat een geschiedenis aan vooraf, in ieder geval worden teer en nicotine geblokkeerd. Duizenden rokers hebben het geprobeerd en er wordt beweerd dat je binnen zes weken van het roken af kunt zijn.

NicoBloc is een hulpmiddel om te stoppen met roken. Wanneer je de NicoBloc vloeistof op de filter van je sigaret druppelt, blokkeert het tot 99% van de schadelijke nicotine en teer die je inhaleert. Dit helpt je om geleidelijk de nicotinebehoefte af te bouwen en uiteindelijk makkelijker en succesvoller te stoppen met roken. Bekijk de site om meer te leren over NicoBloc, en hoe het werkt. NicoBloc kost ongeveer 40 euro.

Lees ook:Injectie tegen roken in aantocht
Lees ook:Stoppen met roken gaat niet makkelijker door e-sigaret
Lees ook:E-sigaret blijkt ook zeer schadelijk en verslavend
Lees ook:Elektronische sigaretten maken nog verslaafder…
Lees ook:Stoppen met roken op oudere leeftijd. Heeft dat zin?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw hulpmiddel om te stoppen met roken

  1. Harald

    Als je écht definitief een niet-roker wilt worden, dien je je verslaving van alle kanten te bekijken. En dus moet je aan de slag met zowel je lichamelijke als je geestelijke verslaving, op bewust én onbewust niveau. Dan pas kun je alle aspecten van het roken loslaten.

    Er zijn tal van methoden en behandelaars die je op weg helpen om te stoppen met roken. Van nicotinekauwgom tot laserbehandeling en hypnose.. Er zijn nog meer methoden: de trainingen van De Opluchting en de Allen Carr-methode geven je veel inzicht in je verslavingsgedrag. Toch kan het effectiever. De HYPNO2-methode is de enige methode die op zowel bewust niveau als onbewust niveau alle aspecten van je rookverslaving grondig aanpakt.

    Mijn ervaring is dat je niet minder verslaafd kunt worden. Vandaar dat ik mijn vraagtekens zet bij dit hulpmiddel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>