Recept van de week: Visvariatie met aardappelpuree

Ingrediënten

1 grote ui, grof gesnipperd – 500 gr. prei in schuine ringen – 300 gr. paprika, gesneden – 2 el. olijfolie – 1 pak visvariatie tomaat mozzarella 380 gram (diepvries) – 1 kg aardappelen, geschild – 1 bakje zuivelspread naturel light 150 gr. – 3 takjes peterselie, fijngesneden

Bereiding

 

- Verwarm de oven voor op 225 graden. Leg, om aanbranden te voorkomen, een stukje bakpapier op de bodem van de ovenschaal. Meng de ui, de prei en de paprika met de olie en peper en zout naar smaak en schep het in de ovenschaal. Leg de visvariatie erop. Schuif de schaal in de oven en bak het geheel gaar volgens de tijd die op de verpakking van de visvariatie is aangegeven.

- Kook intussen de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, voeg de zuivelspread toe en laat deze smelten. Stamp de aardappelen met de pureestamper tot puree, voeg naar smaak peper en zout toe en schep de peterselie erdoor.

- Serveer het visschoteltje met de aardappelpuree.

 

Bron: www.ah.nl/recepten

Lees ook:Ovenschotel van rode poon met paprika
Lees ook:Bretonse mosselen met knoflook en spek
Lees ook:Dorade op bedje van ratatouille
Lees ook:Gegratineerde zalm met parmezaanze kaas (recept)
Lees ook:Koolvis met paprikasaus en geroosterde sjalotjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>