Het mooiste meisje van de klas; geweldig nostalgisch programma

Het zijn weliswaar geen vijftigers, maar het programma Het Mooiste Meisje van de Klas van de Tros staat bol van nostalgie. Denk er eens aan terug… Wie was in jouw klas het mooiste meisje? Wat maakte haar zo speciaal en van wie kreeg ze haar eerste zoen? En zou je niet eens willen weten wat er van haar terecht is gekomen? Ik wel! Het programma is de afgelopen weken van A tot Z interessant gebleken. Ik kijk er met veel plezier naar. Vanavond om 22.10 kijken als je er nog nooit van had gehoord! En raakt het je ook, kijk dan op

www.hetmooistemeisjevandeklas.nl om de gemiste uitzendigen terug te zien.

Over het programma: Voor elke aflevering gaat Jaap Jongbloed op zoek naar dat onbereikbare meisje op wie alle jongens verliefd waren en ook nog het voorbeeld was voor de meiden in haar omgeving. Hoe zijn de Mooiste Meisjes van de Klas uiteindelijk terecht gekomen, wat is er met hen gebeurd? Is er nog contact met vroegere klasgenoten en werd hun schoonheid een garantie voor succes? Zijn de verwachtingen uitgekomen of heeft het leven een totaal andere wending genomen?  
 
Aan het woord komen oud-klasgenoten, leraren en iedereen die toen en daarna een belangrijke rol in haar leven heeft gespeeld. Verrassende verhalen vol herkenning en gedoseerd met nostalgie over schoonheid en keuzes in het leven.

Lees ook:Special “de Reünie” met oud-klasgenoten van Anne Frank
Lees ook:Vrienden van toen, een combinatie van de Reünie en Het Mooiste Meisje van de Klas,
Lees ook:Het meisje dat God ontmoette: bijzonder, waargebeurd verhaal
Lees ook:Het meisje op de weg….. razend spannend boek
Lees ook:Hotter than my daughter spraakmakend en hilarisch

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Het mooiste meisje van de klas; geweldig nostalgisch programma

  1. sonja

    ik ben een geile meid en ik wil sex

      /   Reply  / 
  2. Roland Klaverstijn

    Fijn om te weten, Sonja. Dank voor deze zinvolle bijdrage!

      /   Reply  / 
  3. Frank

    Daar gaan we weer met zo’n stomzinnig programma. Geeft alleen maar aan hoeveel waarde we toch altijd maar weer toekennen aan uiterlijk schoon. Binnenkort dan maar: Het mooiste jongetje van de klas. Want als er een sexe is die enorm dweept als er een mooi jongetje in de klas of club is, dan zijn het wel de dames. De bakvissen onder ons….Kijk maar naar Idols. Jim is ooit heel ver gekomen en echt niet omdat hij zo goed kon zingen, en dat speelt nu wederom.

      /   Reply  / 
  4. kbb/krullenbolleboosje

    Ahahahahahah! HET programma voor losers! Sorry, maar hiermee zeg je dus als programmaontwikkelaar: ‘ik geef het op’.

    En wat is schoonheid ook alweer op de middelbare school? Ja, dat is de vraag! Zijn die zogenaamd ‘mooie meiden’ niet die zogenaamd populaire meiden die van zichzelf vinden dat ze zo vreselijk mooi zijn en dat ook uitstralen?

    Hoe dan ook, ik vind het ongelooflijk dat mensen hier programma’s over maken en ben BLIJ dat ik een van de eenzame, solitaire, onpopulaire wezentjes was van onze klas en dus nooit op een uitnodiging hoef te rekenen. Ze zouden maar bij je op de stoep staan, zomaar vanuit het niets, met een of andere cameracrew…..

    Nice. (Not!)

      /   Reply  / 
  5. valerie

    het is een hartstikke leuk programma, wat zeuren mensen nu, iedereen kijkt naar het uiterlijk dat is nu eenmaal zo en wie dit ontkent, leeft in een droomwereld!!
    hoop dat er een nieuw seizoen van het programma komt!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>