1200 kandidaten voor Mary Poppins

Oh lekker, er komt weer een zoektocht naar een hoofdrolspeler in een musical. Kijken welk talent dit keer langs komt en commentaar leveren vanuit je luie stoel. Tien vrouwelijke talenten mogen een gooi gaan doen naar de felbegeerde hoofdrol in musical ‘Mary Poppins’. Mary Poppins is gebasseerd op de Disneyfilm uit de jaren ’60 . Hierin speelde Julie Andrews de hoofdrol.

Eerder zocht de Avro naar de hoofdrolspelers voor de musicals ‘Evita’ en ‘Joseph’. Hoffman maakt voor het eerst deel uit van het panel, waarin verder musicalster Pia Douwes, theaterproducent Erwin van Lambaart en musicalster en acteur Willem Nijholt zitten. De presentatie is opnieuw in handen van Frits Sissing.

Het panel selecteert,  onder het wakend oog van musicalicoon Willem Nijholt,  in eerste instantie de kandidaten die naar de tv-shows gaan. Tijdens de live-shows op tv heeft het panel een adviserende rol. Het publiek bepaalt uiteindelijk wie de rol van Mary Poppins krijgt.

Donderdag 26 maart vond de theaterronde plaats. Het panel selecteerde de kandidaten voor de workshops van Mary Poppins uit de 50 deelnemers die zijn overgebleven na de eerste auditierondes. In totaal waren er 1200 kandidaten. De shows zullen in augustus worden uitgezonden als het nieuwe tv-seizoen begint.

Lees ook:Joseph, daar is er maar één van. Helaas Baer!
Lees ook:De zoektocht naar “Mary Poppins” gaat beginnen
Lees ook:“Op zoek naar Joseph-hysterie” barst los
Lees ook:“Op zoek naar Mary Poppins” brengt eerbetoon aan Ramses Shaffy
Lees ook:Choreograaf van Mary Poppins, Sound of Music overleden

1 Reacties // Reageer

One thought on “1200 kandidaten voor Mary Poppins

  1. André de Hooge

    Die krijgen zeker nog geld van haar????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>