“Op zoek naar Mary Poppins” brengt eerbetoon aan Ramses Shaffy

In de liveshow “Op zoek naar Mary Poppins”  brengen de finalisten van het AVRO-programma een eerbetoon aan de gisteren overleden chansonnier Ramses Shaffy. Angenita, Bente, Carmen, Eefje, Irene, Noortje, Rosalie, Simone, Sophie en Suzanne zingen de nummers ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ en ‘Wij zullen doorgaan’.

In het programma wordt weer gezocht naar een hoofdrolspeelster voor een musical, dit keer Mary Poppins. Ramses Shaffy speelde ook in musicals. Hij was tussen 1993 en 1995 bij de musicalafdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen te zien in de titelrol van De Man van La Mancha.

Zijn musicaldebuut maakte hij in 1966 in de dubbele titelrol van Koning Salomo en de Schoenlapper, met onder anderen Mary Dresselhuys, Adèle Bloemendaal en Jenny Arean. Verder was hij in 1970 te zien als Blauwe Toon in De Jantjes.

Zondag 6 december, Nederland 1, 20.25 uur

Lees ook:De zoektocht naar “Mary Poppins” gaat beginnen
Lees ook:1200 kandidaten voor Mary Poppins
Lees ook:Ramses Shaffy van een andere kant
Lees ook:Ramses, over het leven van Ramses Shaffy
Lees ook:Choreograaf van Mary Poppins, Sound of Music overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>