Alleen voor beschuit…

Schermafbeelding 2013-10-24 om 21.31.18Gisteren bij de kassa stond er een mevrouw naast me die slechts één artikel wilde afrekenen: een rol beschuit. Ze zette de rol pal voor de kassajuffrouw, met de woorden: “Alleen voor beschuit kom ik eruit”. Een kreet die ik al lang niet meer gehoord had en om eerlijk te zijn: waar ik vroeger altijd ontbeet met een paar beschuitjes, eet ik ze de laatste jaren eigenlijk alleen nog maar met muisjes, als er op het werk of in de familie een kindje geboren is. Blijft wel een legendarische reclameslogan. En hij werkt ook, want ik denk er sterk over bij mijn volgende supermarktbezoek weer eens een rol aan te schaffen!


Lees ook:BOB…. ook bij familie- of vriendenbezoek
Lees ook:Andrea Bocelli (54) krijgt dochter Virgina
Lees ook:Neven- en nichtendag verbindt
Lees ook:En weer een dochter voor Cor Bakker
Lees ook:Bedenker ‘Even Apeldoorn bellen’ – Aad Muntz overleden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Alleen voor beschuit…

  1. Insider D

    Leuk dit verhaal. Ik heb ook de beschuit “”herontdekt”" door de Nutella. Heerlijk… niet alleen voor bij het ontbijt of lunch maar ook als tussendoortje om de (lekkere) trek te stillen. Ik zou zeggen als je de rol aanschaft koop er ook een pot Nutella bij.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>