Alle “Boer zoekt vrouw boeren” hebben gekozen

“Wil jij gelukkig worden met mij?”, vraagt Boer Geert aan Hetty. Veel kusjes volgen….. Hetty stemt in! Geert heeft het keuzemoment niet afgewacht en besloot al eerder de liefde aan Hetty te verklaring. Voor Ada is het avontuur afgelopen. De hoofdprijs is aan haar neus voorbij gegaan. Schattig hoe Geert een traantje weg pinkt

Bertie komt los en ziet mogelijkheden! Ze kiest voor Esther. “Esther wil jij met me mee op citytrip?” was de doodeenvoudige vraag waarmee Bertie haar keuze kenbaar maakte. “Graag”, was het al even eenvoudige maar heldere antwoord. Katherine druipt af en gedraagt zich kranig.

 

Tom stelt Rimke voor aan zijn vrienden. Onder het genot van een pilsje (uit fles) en een broodje beenham kletsen de jongelui heel wat af. Ook de vader van Rimke is enthousiast over Tom. Tja…… wie niet!

Jan koos vorige week al voor Rianne en maakt kennis met de de ouders en de poezen van Rianne. De ouders vallen in de smaak, maar de poezen vindt Jan minder leuk. Beesten horen thuis in de stal. Ook aan de foto’s van de overleden ex van Rianne moet Jan erg wennen.

Theo gaat steeds harder stralen. Zijn rode wangetjes glimmen! Moeder Hannie en dochter Priscilla wachten Theo thuis bij Nancy op. Boven mag Theo de inloopkast van Nancy zien. Een hele ontwikkeling…….En toch, en toch…… als ze een strandwandeling maken, ziet Theo het helemaal zitten. Elkaar af en toe effe aankijken vindt Theo al super! Langzaam maar zeker groeit er iets!

Lees ook:Boeren uit “Boer zoekt vrouw” op citytrip
Lees ook:Boeren Jan en Tom hebben gekozen
Lees ook:Boer zoekt vrouw keuzemoment deel twee
Lees ook:Zijn de boeren uit “Boer zoekt vrouw” nog bij elkaar
Lees ook:Keuze snel gemaakt bij “Boer zoekt Vrouw” boeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>