Boeren uit “Boer zoekt vrouw” op citytrip

Om elkaar nog beter te leren kennen, gingen de boeren met hun vrouw een paar dagen op stap. Tom en Rimke waren in Dubrovnik, Jan en Rianne in Dublin, Theo en Nancy in Oslo, Geert en Hetty in Lanzarote en Bertie in Esther gingen een paar dagen naar Berlijn.

Hoe is ze dat bevallen……..

 

De meest verrassende vond ik toch wel Bertie! Zo hebben we haar nog nooit zien stralen! Eindelijk laat ze haar gevoelens zien en die gevoelens zijn rijkelijk aanwezig!!! Zowel Esther als Bertie hebben allebei een enorme grijns op hun gezicht. Bertie geeft aan dat een stedentrip niet zo voor haar is weggelegd, maar samen met Esther heeft ze het heel erg naar haar zin. In een saunacomplex zegt Esther tegen Bertie: “Mijn vrouw.” En Bertie reageert met: “En jij de mijne……..!”

Theo en Nancy hebben nog steeds één doel voor ogen: naar elkaar toe groeien! En het lijkt te gaan lukken. Wel worden er bij het inchecken in het hotel twee éénpersoons kamers geboekt. Nancy wil eerst nog verder ontdekken wie Theo is, voordat ze het bed met hem induikt. Onder het genot van een glaasje wijn wordt er wederom veel gepraat. Toch is er een lichte twinkel in hun ogen (tenzij dat door de wijn komt natuurlijk)

Jan is straalverliefd, hij vindt Rianne een wondervrouw en Rianne heeft het al over trouwen en ze bedenken al namen voor de kinderen! De twee tortelduifjes genieten volop van elkaar en van Dublin.

Tijdens het diner praten Tom en Rimke ze over hun relatie. Hij vindt dat de liefde nog een beetje meer moet worden en dat klinkt niet al te hoopgevend. Rimke forceert als een echte vrouw de boel door te vragen of Tom straalverliefd is. Wel hebben ze de nacht in samen doorgebracht…….

Geert en Hetty gaan niet zo lekker. Hetty vindt dat Geert wel heel vaak aan haar zit te frummelen. Goh……! Geert is doodsbang dat hij Hetty kwijtraakt vanwege zijn ADHD. Geert veranderd in een emotioneel wrak. Hetty heeft daar geen boodschap aan en waarschuwt hem nog een keer: ‘Als je wilt dat iets werkt, dan zorg je daarvoor. Knoop dat maar eens in je oren.’ Toch de verkeerde keuze gemaakt Geert!

Volgende week zien we welke stellen nog bij elkaar zijn in de reünie. Alle tien de boeren blikken samen met Yvon terug op hun Boer zoekt Vrouw-avontuur. Hebben ze de liefde gevonden?

Lees ook:Alle “Boer zoekt vrouw boeren” hebben gekozen
Lees ook:Zijn de boeren uit “Boer zoekt vrouw” nog bij elkaar
Lees ook:Boeren Jan en Tom hebben gekozen
Lees ook:Boer zoekt vrouw keuzemoment deel twee
Lees ook:Keuze snel gemaakt bij “Boer zoekt Vrouw” boeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>