Zijn de boeren uit “Boer zoekt vrouw” nog bij elkaar

Yvon Jaspers ontving de tien boeren en hun eventuele vrouwen op een kasteel in Wassenaar. Welke stellen zijn nog bij elkaar…….

 

 

Een heftige ervaring met hoogte- en dieptepunten vond Bertie door mee te doen aan “Boer zoekt vrouw”. Maar ze heeft er wel iets moois aan overgehouden! Hoe de toekomst met Esther eruit ziet, is nog onduidelijk. “We zijn nu een paar maanden samen. Die maanden hebben we vooral ondergedoken gezeten. We gaan nu eerst eens kijken hoe het echte leven bevalt. Als alles leuk blijft gaan dan komt ze wel mijn kant op”. De twee stralen!

Verbazing bij boer Geert. De twee zijn nog bij elkaar!Boer Geert blijkt, na een ietwat moeilijke periode, nog altijd samen te zijn met Hetty uit Schaijk. Wel bleek dat Geert is geschrokken van alle media-aandacht. “Was ik maar niet zo geil geweest. Je wordt toch op een bepaalde manier neergezet in de media.” Ik heb hier mijn twijfels over…….

Bij Jan gaat het allemaal van een leien dakje met zijn Rianne. Helemaal gelukt deze missie! Zijn toekomstdroom, een goedlopend bedrijf hebben samen met een gezin,  lijkt werkelijkheid te worden!

Theo en Nancy kijken samen naar de terugblik op de logeerweek. Na de citytrip is er niet veel veranderd. Het ontbranden van de liefdeskaars heeft niet veel opgeleverd. Nancy en Theo zien elkaar nog wel zo’n twee keer per week, maar van een  relatie kun je niet spreken. Het is meer een waardevolle vriendschap. Yvon doet nog een laatste poging het stel te overtuigen dat ze wel een stel kunnen worden. “WANT JE WIL TOCH ZO GRAAG, THEO!” roept ze uit.

Als Yvon aan knappe boer Tom de vraag stelt of Rimke de vrouw is die hij zoekt, denkt hij net iets te lang na. “Ze is spontaan en leuk. We zijn nu een paar maanden verder en er is twijfel.” Rimke heeft wel vlinders, maar niet genoeg.  Tom en Rimke zijn toch samen naar de reünie gekomen omdat er “iets” is. Dit gaat het niet worden Tom en Rimke!

Ach, we hebben ons weer vermaakt de afgelopen weken en twee boeren kunnen opgewekt de toekomst tegemoet zien!

Lees ook:Boeren uit “Boer zoekt vrouw” op citytrip
Lees ook:Alle “Boer zoekt vrouw boeren” hebben gekozen
Lees ook:Boer Theo en Nancy groeien naar elkaar toe
Lees ook:Boeren Jan en Tom hebben gekozen
Lees ook:Boer Geert weet waar Abraham de mosterd haalt…….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>