Terrassengids: SpecialBite viert de heerlijke Hollandse zomer

Van hipste strandtent tot theetuin onder de appelbomen. SpecialBite viert de heerlijke Hollandse zomer met een supergebruiksvriendelijk gidsje dat zo mee kan in de tas of het dashboardkastje. Een vast team van spotters heeft ditmaal 126 terrassen geselecteerd. In één oogopslag zie je hoe elk restaurant scoort op uitzicht, specialiteit en dat ene onbenoembare dat een adres So SpecialBite maakt. Foto’s van lange tafels in het weiland en vive la France-pleintjes maken dat je nog meer in de stemming kom. Bovendien lees je per hotspot tips voor mooie routes en leuke dingen die je in de buurt kunt doen. Ook aan de picknickmand is gedacht, met zalige, super Hollandse receptjes voor onderweg. SpecialBite zomer 2009: voor iedereen die dol is op culinaire ontdekkingen in de buitenlucht. Deze speciale zomereditie ligt vanaf 14 mei in de winkels.

SpecialBite bestaat sinds 1999 en is een van de belangrijkste restaurantgidsen van het land. In november komt de jaargids uit met daarin de 501 meest bijzonder restaurants van Nederland. Wie élke dag new & hot wil eten gaat naar www.specialbite.com, waar ruim 1.600 restaurants worden gerecenseerd. De site krijgt dit jaar een complete restyling. Naast recensies bevat de site voortaan veel meer actuele culinaire informatie. SpecialBite selecteert restaurants niet alleen op de culinaire kwaliteiten. Ook het interieur en de locatie moeten bijzonder genoeg zijn om een restaurant het predikaat ‘special’ te geven. SpecialBite is onderdeel van Kosmos Uitgevers.

SpecialBite zomer 2009 is verkrijgbaar vanaf 15 mei 2009, prijs: € 6,95

Lees ook:Restaurant Week van 14 t/m 20 maart 2011
Lees ook:De restaurantweek: eet, drink en geniet
Lees ook:Goedkoop uit eten vind je op etenvooreentientje.nl
Lees ook:De Iens diner dagen..eten bij de lekkerste restaurants vanaf €20,00
Lees ook:(H)eerlijk uit eten tijdens de Fairtrade Restaurant Week 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>