Miss Green: de kleding voor het Hollandse vrouwenlijf

Schermafbeelding 2013-05-30 om 12.23.48Deze nieuwe lijn is multifunctioneel en voor heel wat doeleinden en momenten geschikt. Sporten, yoga oefeningen, in en rond het huis rommelen, op de bank hangen, in de zon op het strand of in de tuin, … alles kan in deze fijne kleding. Het vest, de lange broek en het shortje zijn gemaakt van biologisch gecertificeerde katoen. Het is een beetje dikkere kwaliteit en de binnenkant is superzacht omdat het gebrushed (=geborsteld) is. De tanktop en het shirt zijn gemaakt van een bamboe / katoen mix. Alles is gemaakt in een GOTS-gecertificeerd naaiatelier en stoffenfabriek in Turkije. Daarmee zijn goede arbeidsomstandigheden gegarandeerd en verdienen de arbeiders een eerlijk loon. Helemaal zoals Miss Green het wil; want alles begint bij een goede basis. Niet alleen bij je garderobe maar ook bij de mensen waarmee je het maakt. De duurzaamheid van Miss Green zit ‘m niet alleen in het productieproces. Duurzaam betekent voor Miss Green ook dat kleding langer moet meegaan. En als kleding een langere levensduur moet hebben, dan moet de pasvorm ook goed zijn. Goede patronen zorgen ervoor dat de kleding van Miss Green op het Hollandse vrouwenlijf gesneden is. Zo is Miss Green; een bewust label voor de drukke vrouw met items die onderling en met je bestaande garderobe eindeloos gecombineerd kunnen worden, lang mooi blijven en altijd online via www.miss-green.nl te verkrijgen zijn. Maaike Groen, de oprichtster en eigenaresse van Miss Green, realiseert zich dat Miss Green alleen de wereld niet kan verbeteren maar draagt er stapje voor stapje wel haar steentje aan bij. Zij is zeker geen super vrouw maar een praktisch idealist die op alle gebieden in haar leven steeds bewuster leeft.

De broek heeft een extra slank gesneden belijning en krijgt door het aantrekken van de touwtjes onder aan de pijpen een nonchalant pofeffect. Het vest is de voorloper van de Miss Green yogacollectie die later dit jaar uitkomt. Waarom dit vest alleen van en naar yoga dragen? Dit vest is zoveel meer. Open is het een jasje dat je prima naar je werk kunt dragen. Met sneakers is het een casual vest voor iedere dag. De shortjes zijn sportief, trendy en sexy. Door de langere pijpjes worden je bovenbenen net iets meer bedekt dan bij ultra korte hotpants. Zo zijn je bovenbenen lekker bloot maar is het broekje zeker niet te kort. Het T-shirt met aangeknipte mouwtjes en lichte vlindermodel is heerlijk luchtig. Mooi voor over je bikini maar ook enorm zomers op een skinny, Het bloezende effect en de soepele stof geven een lekker slanke look. De tanktop is stoer, sexy en draagbaar. Bh bandjes vallen mooi weg en het slank gesneden iets langere model heeft een waanzinnig camouflerend effect.

Lees ook:De selfiestick voor honden
Lees ook:Miss Green verkoopt de perfecte 50plus broek!!
Lees ook:Miss Etam drukt vrouwen op het hart: wees mooi jezelf
Lees ook:De beste damesmodeketen van Nederland is Miss Etam
Lees ook:Complimenten belangrijk voor het ontwikkelen van positief zelfbeeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>