Miss Green verkoopt de perfecte 50plus broek!!

Graag wil ik iets met jullie delen, namelijk het taille-probleem van de “oudere vrouw”. Vooral na de overgang zit het eraan voordat je het weet: buikvet. Niemand zit daar op te wachten, maar het is niet anders. Vrouwen slaan nou eenmaal gemakkelijker vet op in de buik dan mannen. Een bijkomend en wel heel vervelend probleem (vind ik zelf) is dat geen broek meer fatsoenlijk zit. Voor broeken en jeans is vooral de taille van belang. Past dat niet dan kies je voor een grotere maat en die sluit om de heupen en het achterwerk weer niet mooi aan. De verhoudingen zijn weg, zeg maar. Je krijgt na een uur dat benauwde gevoel in de taille. Een broek die je niet als gegoten zit kan je modieuze outfit helemaal afkraken. Bij een volgende shop-sessie doe je de zoveelste poging. Je denkt de ideale broek gevonden te hebben….. ! Voordat je het weet hangt je kast vol met broeken die je niet draagt.

Dan maar weer de jogging of legging aan. Ziet er ook niet uit toch, maar wat moet je? Een broek kopen bij Miss Green!!!!!

 

 

Zij ontwierp de Halle. Een mooie kwaliteit (87% biologische katoen, 13 % lycra) en een geweldige pasvorm. De broek zit niet alleen super comfortabel, maar staat nog mooi ook. Geloof me, ik heb hem zelf….. je zou hem dag en nacht willen dragen!! Geen “hangkont” na twee dagen, de broek blijft gewoon prachtig aansluiten. De omslagband zorgt voor een slanke buik en kun je omslaan voor een sportieve heupmodel look.

Bij de diverse andere items zoals shirts, jurkjes, leggings, vestjes die Miss Green verkoopt, vind je tal van “howtoware” tips. Ook fijn!

Kijk snel op de website van Miss Green…. snelle levering (2 dagen),  gratis bezorging en 30-dagen retourservice!!

Ook vrouwen van 50+ willen nog steeds modieuze kledij!

Lees ook:Miss Green: de kleding voor het Hollandse vrouwenlijf
Lees ook:De beste damesmodeketen van Nederland is Miss Etam
Lees ook:Miss Etam drukt vrouwen op het hart: wees mooi jezelf
Lees ook:Complimenten belangrijk voor het ontwikkelen van positief zelfbeeld
Lees ook:Dikke vrouw in strak truitje geen gezicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>