Een hereniging van ABBA?

Het is alweer 25 jaar geleden dat de Zweede popgroep ABBA uiteen ging en volgens Agnetha is een hereniging goed mogelijk. De blonde zangeres sluit niet uit dat het viertal voor een eenmalig concert, bijvoorbeeld voor een goed doel, weer eens samen het podium zal beklimmen.

Agneta’s ex, zanger Björn, was in maart al enthousiast over een reünie. Ook Benny zag een hereniging eerder dit jaar al zitten en vond het geen slecht idee. Alleen van zangeres Frida Lyngstad is nog niet bekend hoe ze over een reünie denkt. Agneta vertelt in het interview dat ze haar plannen nog niet heeft besproken met haar voormalige bandmaatjes, maar dat ze wel van plan is dat te gaan doen.

Abba werkte in 1982 voor het laatst aan een album. Die plaat verscheen echter nooit, omdat de groep in 1983 uit elkaar viel. De geruchten gaan dat de Zweedse popgroep bij elkaar komt voor het huwelijk van de Britse prins William en zijn verloofde Kate Middleton.

Lees ook:ABBA brengt nieuw album uit
Lees ook:Geen geluk voor Marianne Weber
Lees ook:Drummer Abba dood gevonden
Lees ook:Nieuw album Doris Day
Lees ook:ABBA overweegt volgend jaar weer bij elkaar te komen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>