Apple onthult iPhone 5 op 12 september

Goed nieuws voor de vele Apple-liefhebbers die wel weer eens toe zijn aan een nieuwe iPhone… Het merk onthult namelijk mogelijk volgende week woensdag zijn nieuwste iPhone. Veel media lieten dinsdag weten dat zij een uitnodiging voor een persevenement op 12 september hebben ontvangen. Op de uitnodiging is prominent het getal 12 te zien dat een schaduw werpt op het cijfer 5, mogelijk een verwijzing naar de iPhone 5. ”Hij is er bijna”, luidt de begeleidende tekst.

Naar de nieuwste iPhone is lang uitgekeken. Vorig jaar stelde Apple veel fans teleur door slechts met een opgefriste versie van de in 2010 uitgebrachte iPhone 4 te komen. Volgens kenners krijgt de nieuwe telefoon een groter maar dunner scherm.

Meer over de iPhone 5 (en andere gadgets) bij de collega’s van de Nieuwe Media Blog

Lees ook:Apple roept gevaarlijke opladers terug
Lees ook:iPhone 5 volgende week officieel in de voorverkoop
Lees ook:Goed nieuws voor mensen die wachten op de iPhone 5
Lees ook:iPhone: nieuws voor hebbeding-liefhebbers
Lees ook:Skype op je iPhone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>