Bekende Nederlanders veilen eigendommen voor Giro 555-hulpactie

Schermafbeelding 2013-11-15 om 12.54.13Rondlopen in een jurk van Irene Moors en daarmee ook nog eens het goede doel steunen? Dat kanVerschillende bekende Nederlanders veilen momenteel bijzondere items tijdens de zogeheten Diana-veiling. Hiermee willen zij geld ophalen voor Giro 555, waarvan de opbrengst naar de slachtoffers van de tyfoon in de Filipijnen gaat. Sinds gisteren draait de film Diana, over de Britse prinses in Nederlandse theaters. Vanaf dat moment zal ook de veiling van start gaan. Zo heeft presentatrice Irene Moors heeft een jurk van Addy van den Krommenacker ingebracht en topmodel Yfke Sturm doet haar Gucci-sandaaltjes van de hand. Ook kunnen mensen bieden op een ontmoeting voor tien personen met presentator Humberto Tan. Prinses Diana was ambassadrice van het Rode Kruis en staat daarom symbool voor de actie. Klik hier om naar de veiling te gaan.

Woensdag werd bekend gemaakt dat er al 3,5 miljoen euro is gedoneerd aan Giro 555. Het land werd vrijdag getroffen door een zware tyfoon. Het dodental stond woensdag op 2275. De overlevenden hebben vooral water, voedsel, onderdak en medische hulp nodig. Er zijn sowieso een heleboel acties in het land, variërend van veilingen tot sponsorloop-evenementen en van verkoop van Filipijnse loempia’s tot entreegelden.

Lees ook:Jurkje Marilyn Monroe levert slordige 3 miljoen euro op
Lees ook:Driewerf hoera, Prinses Irene 75 jaar!
Lees ook:Heeft u nog een Monet of Picassootje op zolder?
Lees ook:TV-actie voor de slachtoffers van de tyfoonramp in de Filipijnen
Lees ook:Drie jaar oud stukje bruiloftstaart William en Kate wordt geveild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>