Wat je met de schil van fruit allemaal kunt doen….

Tips van ‘oma’: ik ben er dol op. Komen er een paar! We zijn geneigd de inhoud op te eten en de schillen weg te gooien, maar wist je dat ook de schil van fruit veel bijzondere eigenschappen heeft? De schil van een perzik houdt je huid bijvoorbeeld jong. En voeg je een schil van een citroen toe aan je olijfolie, wordt deze niet zo snel oud. Een ongeschilde sinaasappel blenderen schijnt supergezond te zijn en je schoenen krijg je weer blinkend schoon met een schil van een banaan. Ja echt! Wil je nog meer van dit soort leuke tips lezen? Ga dan naar HLN.

Lees ook:Mandarijnen, hapklare vitamines!
Lees ook:Banaan-ananasshake (recept)
Lees ook:Een frisse, zoete, gezonde koolrabi-ijsbergsalade (recept)
Lees ook:Scholrolletjes uit de oven (recept)
Lees ook:Venkelsoep met Hollandse garnalen (recept)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>