Snurkende man vermoord door eigen partner!

Ik loop wel regelmatig midden in de nacht met mijn beddengoed onder de arm naar de logeerkamer, omdat het geluid uit mijn partner meer weg heeft van een wild beest dan van een mens. Soms, hééél soms heb ik de neiging het kussen eventjes op zijn gezicht te drukken, één seconde maar hoor, langer echt niet! Dus dat je wanhopig wordt van dat vreselijke gesnurk nacht in nacht uit…….. ik kan me er iets bij voorstellen.

Een 76-jarige vrouw uit Brussel was het zo zat dat ze de daad bij het woord heeft gevoegd en d’r man daadwerkelijk heeft gewurgd omdat hij onophoudelijk hard snurkte.

Na de “daad” waarschuwde ze zelf het personeel van het bejaardenhuis waarin het paar woonde. Het personeel was verbaasd over haar actie. De directrice beschreef het stel als ”erg actief en een voorbeeld van huwelijkstrouw”.

De hoogbejaarde vrouw is inmiddels opgesloten in de Brusselse vrouwengevangenis. Ze zal zich normaal gesproken moeten verantwoorden voor de jury van de rechtbank op verdenking van doodslag.

De 74-jarige echtgenoot van de vrouw was de laatste jaren afgetakeld door de ziekte van Alzheimer en kanker, meldde de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws zaterdag. Misschien speelde er toch meer…….

Lees ook:Omaatje van 95 valt en ligt hele nacht op straat
Lees ook:Man bewaart dode vrouw 12 jaar in doos…
Lees ook:Colombia heeft zijn eigen Fritzl
Lees ook:Man biedt hulp bij zelfmoord
Lees ook:Vijftig jaar lang opgesloten door je eigen vent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>