Tot de dood ons scheidt……

…..moet een 58-jarige Nederlander gedacht hebben. Maandenlang wachtte de goedgelovige man op zijn toekomstige jong Colombiaanse bruid, maar zij kwam nooit opdagen. Uiteindelijk is de man in Colombia in El Plato op zijn hotelkamer gestorven. Het verdriet werd hem teveel…ze had hem immers via het internet beloofde met hem te trouwen.De man zou zijn bezweken aan maag- en darmproblemen, aldus de plaatselijke krant El Informador.

Volgens de krant nam de Nederlander al in december vorig jaar zijn intrek in een hotel in El Plato. De zwijgzame man kwam elke dag in een cafeetje in het dorp, waar hij biertjes dronk en sigaretten rookte, maar niets at. Hij wachtte op zijn geliefde, die echter nooit kwam opdagen.

Volgens El Informador hebben de autoriteiten in El Plato contact gezocht met de Nederlandse ambassade in Bogotá om de familie van de man te achterhalen en zijn lichaam te kunnen repatriëren.

Lees ook:Logeren in het meest luxe hotel ter wereld…maar wel zonder stroom!
Lees ook:Open het Dorp viert jubileum
Lees ook:Man bezoekt al 72 jaar dezelfde kroeg
Lees ook:Bier in de strijd tegen reumatoïde artritis
Lees ook:Elektronische sigaretten maken nog verslaafder…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>