Susan Boyle zet de luchthaven van Heathrow op z’n kop!

Ze trekt het niet hoor, al die roem Susan Boyle. Wat ze nu weer heeft uitgehaald kan echt niet door de beugel. Gisteren had ze zichzelf niet meer onder controle, begon in de VIP-lounge te vloeken als een ketter, greep de zwabber van een schoonmaker en gebruikte die als microfoon om luidkeels te zingen. Even later begon de dolgedraaide Boyle met de zwabber de schoenen van een passagier te poetsen. Een tweede zenuwinzinking lijkt niet ver meer weg…….Medewerkers van British Ariways probeerden haar tot bedaren te brengen. Maar Boyle liet zich niet vangen en zette het op een lopen, schreeuwend: “Ik ben ontsnapt! Ik ben ontsnapt!”

Uiteindelijke kregen ze haar in terminal 5 te pakken en bleef iemand bij haar totdat ze haar vliegtuig naar Chicago kon nemen. Grote kans dat de zenuwen even de overhand nemen bij de Britian’s Got Talent-finalist: ze wordt namelijk vandaag verwacht op de bank bij Oprah Winfrey.

Lees ook:Het album “The Gift” van Susan Boyle 8 november verkrijgbaar
Lees ook:Vreemd bezoek in bejaardenhuis
Lees ook:Yes! Susan Boyle in halve finale!
Lees ook:Susan Boyle ontploft weer
Lees ook:Susan Boyle wil verkering!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>