Oude Spaanse mannetjes krijgen jonge vrouwen toegestuurd

Lees dit bericht even op De Telegraaf.nl. Het Spaanse dorpje Candeleda in de provincie Ávila dreigt door een gebrek aan vrouwen in hoog tempo leeg te lopen. Eeuwig zonde, vindt ook de datingorganisatie Asocamu. Die stuurde daarom vanuit Madrid een bus vol jonge, aantrekkelijke single vrouwen naar het door grijze mannen gedomineerde dorp. Nou…kun je je er iets bij voorstellen? Allemaal oude mannetjes die ineens bloot worden gesteld aan aantrekkelijke jonge vrouwen? Het moet een dolle boel geweest zijn…

Lees ook:Leeflangertip: zorg dat je getrouwd bent!
Lees ook:Eén op tien zestigplussers geen enkele grijze haar
Lees ook:Rollator-hit…. (filmpje)
Lees ook:Grijs haar is hartstikke “in”
Lees ook:Geen slaaf worden van het huishouden? Trouw dan niet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>