Barry Hay (63) gebruikt nog steeds zo nu en dan cocaïne

Barry Hay van Golden Earring heeft er lak aan dat hij 63 is. Hij doet nog steeds zo nu en dan aan drugs, lees ik net op nu.nl. Ach, zolang hij er niemand kwaad mee doet, moet hij het zelf weten, toch? En het hoort ook wel een beetje bij zijn imago. “Het is allemaal veel rustiger geworden. Anders had ik hier ook niet gezeten weet je. Ik ben vaak genoeg op m’n vingers getikt. En nog. Als ik twee keer per jaar op m’n knieën naar buiten loop is het veel.” De legendarische rockgroep heeft na negen jaar eindelijk weer eens een album gemaakt. Op de vraag waarom Tits ‘n Ass zo lang op zich liet wachten, antwoordt Hay: ”Je moet je ertoe gedreven voelen. Zo van: nou moeten we godverdomme weer eens wat gaan maken.”

Lees ook:Golden Earring na 28 jaar weer op nummer 1!
Lees ook:Album Jimi Hendrix in 2013
Lees ook:“Eindelijk Vrij” van Rob de Nijs op ouderwetse grammofoonplaat
Lees ook:Het album “The Gift” van Susan Boyle 8 november verkrijgbaar
Lees ook:Muzieklegende Bob Dylan treedt op in Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Barry Hay (63) gebruikt nog steeds zo nu en dan cocaïne

  1. Ronald

    Onvoorstelbaar dat dit brakke figuur, Barry Hay (zijn muziekkwaliteiten even buiten beschouwing gelaten) nog steeds aan de cocaïne zit. Wat een voorbeeld voor de jeugd. DUS NIET. Groeten van een babyboomer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>