De kampeer- en caravanjaarbeurs in Utrecht wordt groter dan ooit

Kamperen is erg in trek momenteel door de economische situatie. Voor het eerst sinds jaren is er deze zomer weer een toename van het aantal kampeerders met 2,8 miljoen boekingen, aldus de ANWB.  Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs kun je alvast een beetje kwijlen voor volgend jaar waar modellen voor het nieuwe seizoen worden gepresenteerd.

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs wordt van 15 t/m 21 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht gehouden. Je vindt er duizenden caravans, kampeerauto’s, vouwwagens, tenttrailers en kampeeraccessoires. De ruime opzet van de beurs garandeert een goede toegankelijkheid en het personeel op de stands helpt graag met vragen of een demonstratie. En omdat er honderden caravans, campers, vouwwagens en stacaravans op de beurs staan kunnen ter plekke de verschillende merken en typen vergeleken worden.

Ook voor kampeeraccessoires is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs de ideale plek. Nieuwe snufjes,  handige vondsten en langgezochte accessoires worden eindelijk gevonden.

Kaarten in online voorverkoop met € 5 korting.

Lees ook:De Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht
Lees ook:Kampeerders rijden bijna helft meer kilometers dan gemiddelde Nederlander
Lees ook:Bekijk de ideale mannenkampeerauto op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Lees ook:Caravana: de grootste kampeerbeurs van Nederland
Lees ook:Heb je al eens gedacht aan…glamping? Glamourous kamperen?

1 Reacties // Reageer

One thought on “De kampeer- en caravanjaarbeurs in Utrecht wordt groter dan ooit

  1. Robert de Cloet

    Dit evenement staat ook vermeld op http://www.kieseenuitje.nl, een website die adviseert over buitenshuis te ondernemen activiteiten, evenementen en uitjes.
    Omdat organisatoren zelf hun evenementen kunnen invoeren zijn naast dorpsfeesten en marktjes ook de kleinschalige activiteiten (lezingen, bezoek aan molen of kasteel, bingo- of dia-avond, etc.) vermeld.
    Snel, handig, makkelijk en gratis!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>