Bekijk de ideale mannenkampeerauto op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Een beetje vroeg misschien om al aan de vakantie voor volgend jaar te denken, maar regeren is vooruit zien. Bovendien, lekker een dagje lopen kwijlen op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs kan geen kwaad, kijken mag! Deze populaire beurs is van donderdag 15 oktober tot en met woensdag 21 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.De Jaarbeurs is dan omgetoverd tot de grootste overdekte camping van Nederland; zes hallen met tour- en stacaravans, kampeerauto’s, vouwwagens/tenttrailers, voortenten, onderdelen, accessoires, aanbieders van toeristische en recreatieve informatie, vol activiteiten voor het hele gezin en gratis workshops.

Ieder jaar is er ook wel een fabrikant die een studiemodel uitbrengt. Zo werden bij eerdere beursedities een vrouwenkampeerauto en een familiecaravan geïntroduceerd. Voor de komende editie zijn de mannen aan de beurt met de ‘Männermobil’, een over de top kampeerauto, de ultieme mannendroom op wielen.

Uiteraard ontbreekt de bar met biertap niet, en zijn de belangrijkste keukenapparaten een magnetron en een gigantische grill. Een dakterras, pokertafel, dartbord en twee enorme tv-schermen maken deze ideale mannenkampeerauto helemaal af. Voor het eerst in Nederland te bewonderen! Op naar de Jaarbeurs!

Lees ook:De Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht
Lees ook:Meer en meer campers in Nederland
Lees ook:De kampeer- en caravanjaarbeurs in Utrecht wordt groter dan ooit
Lees ook:Kampeerders rijden bijna helft meer kilometers dan gemiddelde Nederlander
Lees ook:Laat je informeren op de beurs Second Home en sla je slag in Florida

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>