Nederlander slaapt op vakantie graag in tweepersoonsbed

PARADOR DE ALARCON 13 pbNederlanders boeken tijdens de vakantie graag een kamer met tweepersoonsbed. Dat blijkt uit een inventarisatie van reisorganisatie AmbianceTravel onder haar klanten. Ook bij Belgen is het tweepersoonsbed populairder dan aparte bedden hoewel de percentages daar lager liggen.

 

 

 

AmbianceTravel vraagt aan al haar klanten bij boeking of er een beddenvoorkeur bestaat. Maar liefst 84% van de klanten heeft een voorkeur voor een tweepersoonsbed in zijn hotelkamer. Ruud de Meer van AmbianceTravel over deze keuze: ‘Wij vonden deze voorkeur wel opvallend, te meer daar wij ons niet primair richten op verliefde jonge stellen maar juist op een wat oudere doelgroep. Ook Belgische klanten kiezen voor een tweepersoonsbed, 68% geeft aan in een groot bed te willen overnachten.

De lengte van de Nederlander speelt ook een belangrijke rol in deze keuze. Regelmatig ontvangt AmbianceTravel vragen over de geringe lengte van de hotelbedden in sommige Zuid-Europese landen. Menigeen anticipeert daarop door een groot bed te vragen met de mogelijkheid om ‘dwars’ te liggen. Ook ontvangen ze soms verzoeken om een bed met een lengte van 2,20 meter te regelen’, aldus de Meer.

Lees ook:Hoe ouder je wordt, hoe groter dan kans dat je apart gaat slapen
Lees ook:Albert Heijn introduceert binnenkort nieuwe Bonuskaart
Lees ook:Tijdelijk een rollator nodig? Huur er één bij uw-rollator.nl!
Lees ook:Het kan! Moeder worden op je 67e
Lees ook:‘Even Appen’ met Centraal Beheer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>