De kerstdagen in luchtvaartsfeer

In het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 december is het leuk je kleinkinderen mee te nemen naar Lelystad. De Aviodrome wordt dan omgetoverd tot een sprookjesachtig winterdecor met duizenden lichtjes, vuurkorven, kerstbomen en kerstversieringen. Het middelpunt van dit gezellige weekend is de Kerstfair. Tientallen stands, glühwein, warme chocolademelk en kerstmuziek, brengen het ultieme kerstgevoel naar boven.Het stralende middelpunt van dit weekend wordt zaterdagavond gepresenteerd: dan worden de honderden lampjes , die de contouren van de Boeing 747 Jumbojet versieren, voor het eerst aangezet door niemand minder dan “Babyfluisteraar” Derek Ogilvie.  Ook is deze avond de Kerstfair geopend, worden er kerstliedjes gezongen door het Flevo’s mannenkoor, zullen de motoren van vliegtuigen gedraaid worden en nog veel meer. Het avondprogramma is gratis toegankelijk en zal muzikaal begeleid worden door het Flevo’s Mannenkoor. De Kerstfair is tijdens het avondprogramma geopend, het museum zal deze avond echter gesloten zijn.

De Jumbojet zal na 12 december dagelijks vanaf zonsondergang verlicht zijn. Toegang tot de Kerstfair bedraagt € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen. Voor toegang tot de Kerstfair en het museum betaalt men de reguliere toegangsprijs. De Kerstfair is op zaterdag 12 december van 10.00 uur tot 21.00 uur geopend en op zondag 13 november van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Het familieluchtvaartpark is in de kerstvakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van eerste kerstdag en nieuwjaarsdag.

Lees ook:Kerst op Landgoed Keukenhof


Lees ook:Museumweekend op de voormalige Vliegbasis Soesterberg
Lees ook:Theatervoorstelling ‘Van Pioniers tot Professionals’
Lees ook:Kurhausplein on Ice en ijsglijbaan vanaf De Pier richting de Palace
Lees ook:Ontmoet Napoleon tijdens het Waterloo-weekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>