Aviodrome laat het nostalgische gevoel herrijzen

Zaterdag 4 en zondag 5 september is het feest bij de Aviodrome voor de hele familie.. Diverse klassieke auto’s zullen zich presenteren rondom het platform, maar er is ook een grote verscheidenheid aan legervoertuigen aanwezig uit de 2e W.O, zoals Dodges, Jeeps, Scoutcars, Staffcars, Harleys en BSA’s. Met muziek van een jazzband en een kampement waarbij ‘militairen’ gekleed in uniformen uit de jaren ’30  en ’40 de bezoekers informeren, doet de Aviodrome het nostalgische gevoel herrijzen. En natuurlijk ontbreken de historische vliegtuigen niet. Alleen dit weekend is de Vroege Vogels’ Blériot XI te zien. Op 20 mei 2010 is deze Blériot op eigen kracht Het Kanaal overgevlogen. De vlucht was een eerbetoon aan Jacques de Lesseps die in 1910 de oversteek maakte met de bedoeling als eerste een retourvlucht over Het Kanaal te maken. Naast deze Blériot zullen er rondom het platform van het Schiphol 1928 gebouw verschillende historische vliegtuigen zich presenteren, zoals de Fokker Four, Gyrocopter en diverse ultra light vliegtuigen.

Voor de kinderen  is er een heus speelparadijs en er worden vele activiteiten voor hen georganiseerd! Daarnaast kunnen kinderen een speurtocht maken en zich laten schminken!

Lees ook:Militair Vliegspektakel Aviodrome
Lees ook:Kruip in de huid van een piloot
Lees ook:Aviodrome blijft een populair dagje uit
Lees ook:Aviodrome heeft grootste 3D scherm van Europa en grootste 4D theater van de wereld
Lees ook:Omroep-dino Aad van den Heuvel keert terug op tv

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Aviodrome laat het nostalgische gevoel herrijzen

  1. Pingback: invest liberty reserve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>