Militair Vliegspektakel Aviodrome

Vanmiddag een gezellige middag gehad met mijn kleinzoon in het Aviodrome in Lelystad en uiteraard de 4D film “I Can Fly” gezien, het verhaal van een grootvader die aan zijn kleinzoon vertelt hoe hij de luchtvaart in zijn leven heeft ervaren. Ook kunnen de kinderen in de zomervakantie 8 juli t/m 4 september vliegtuigen, helikopters, vliegvelden en nog veel meer van Lego bouwen! Toen we weggingen zag ik dat 20 en 21 augustus een spectaculair weekend beloofd te worden….

want dan vind het Militair Vliegspektakel plaats. Dit evenement staat in het teken van de 2e wereldoorlog. In dit weekend zullen er bijzondere en historische vliegtuigen aanwezig zijn. Er worden diverse demonstraties gegeven en er zijn veel soldaten aanwezig die de 2e wereldoorlog uitbeelden. Ook nemen zij tenten en attributen mee uit de 2e wereldoorlog en vertellen zij verhalen uit de oorlog. Daarnaast organiseert de Aviodrome dit weekend een Militaire Ruilbeurs. Verzamelaars en handelaars kunnen dit weekend militaire artikelen (ver)kopen en ruilen.

Lees ook:Aviodrome laat het nostalgische gevoel herrijzen
Lees ook:Kruip in de huid van een piloot
Lees ook:Aviodrome blijft een populair dagje uit
Lees ook:Aviodrome heeft grootste 3D scherm van Europa en grootste 4D theater van de wereld
Lees ook:Meerijden in militaire voertuigen tijdens het museumweekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>