Slow-daten voor ouderen in romantische kerstsfeer

Vanavond, morgenavond en woensdagavond kun je als senior ‘slow-daten’ tijdens de kerstdiners die het Nationaal Ouderenfonds. Hoe gezellig is dat! Dat rennen en vliegen ook… GEwoon heel rustig en relaxed daten, en – want dat hoort bij deze tijd van het jaar – genieten van de kerstsfeer uiteraard! Hoe romantisch zou het zijn als je daar een liefde aan overhoudt! Maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 december organiseert het Nationaal Ouderenfonds bij 35 Van der Valk vestigingen door het hele land, gaan zo’n 3.500 eenzame ouderen ‘slow daten’. 

Tijdens de voor hen gratis meergangendiners leren ze op een ongedwongen en leuke manier andere ouderen uit hun buurt kennen. Als het na een hele avond tafelen en entertainment klikt tussen de ouderen, worden hun adresgegevens uitgewisseld via van tevoren gemaakte kaartjes. Op alle 35 van der Valk locaties is gezorgd voor entertainment. Zo worden bij Hotel Breukelen zo’n 80 ouderen bediend door jeugd, dit onder het motto: jong voor oud. Daarnaast vertelt Ouderenfonds ambassadeur John Bernard samen met zijn kleindochter een kerstverhaal. Het kinderstrijkorkest Fancy Fiddlers treedt ook op. Dit jaar te laat? Schrijf het dan nu alvast in de agenda’s voor volgend jaar!

Lees ook:Ouderenfonds in actie voor kerstdiners eenzame ouderen
Lees ook:Ouderenfonds start Zilverlijn dankzij bijdrage vriendenloterij
Lees ook:De Goedgemutste Breicampagne van Innocent voor ouderen
Lees ook:Ouderenfonds brengt oudere breiers samen in Zaltbommel
Lees ook:Willeke Alberti verdrijft Blue Monday

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>