In november is het kunstkijken geblazen op Ameland

Ben je toe aan een beetuje kunst? Dan moet je in het najaar naar Ameland. Dit eiland wordt namelijk de hele maand november omgetoverd tot een grote expositieruimte.Ruim 70 kunstenaars uit binnen- en buitenland tonen hun schilderijen, beelden, keramiek en glas. Tevens worden er workshops georganiseerd voor bezoekers die zelf eens aan kunstzinnige expressie willen doen. De workshops worden gegeven door kunstenaars die in november exposeren op het eiland.Naast de workshops en exposities is er ook podiumkunst. De Werkgroep Podiumkunst organiseert een cultureel avondprogramma met optredens van Liesbeth List en Mathilde Santing. Daarnaast zullen er in de derde week gedurende de gehele week lunchconcertjes, after tea-concertjes en in de avond een dinerconcert plaatsvinden.

Lees ook:De kerstdagen in luchtvaartsfeer
Lees ook:Fossiele Noordzeebodemvondsten in de spotlight; Eeuwenoude vondsten centraal in FutureLand
Lees ook:Week tegen Eenzaamheid is begonnen
Lees ook:Proef de smaak en passie van Maastricht en de Euregio
Lees ook:Speciale opa- en omadag forteiland Pampus

1 Reacties // Reageer

One thought on “In november is het kunstkijken geblazen op Ameland

  1. vakantiehuizen moraira

    Bedankt voor de informatie .. Het is een grote hulp voor me .. Ik ben blij dat ik bezocht hier en te weten komen over het .. Ik zal uitkijken naar het .. Ik vond het fijn om op je post ..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>