Prinse(sse)ndagen op Het Loo

Is jouw kleindochter ook zo dol op verkleedpartijen en dan met name verkleed als prinses de hele dag ronddartelen? Maak het nog gekker en neem haar mee naar een echt paleis! Morgen 7 augustus en 16 oktober worden in paleis Het Loo namelijk de prins(ess)endagen georganiseerd. In het paleis kunnen de meisjes (en ook jongens) zich laten schminken en met hun eigen kroon plaatsnemen op de koninklijke troon. Verder is er in en rond het paleis een speurtocht en is er een voorstelling van het poppentheater.

 

 

 

 


Daarnaast kan voor €1 een ritje met de paardentram worden gemaakt. Voor kinderen vanaf 8 jaar is er bovendien voor €3 een audiotour door Het Loo beschikbaar. Deelname aan de Prins(ess)endag kost €1,50 per kind naast de toegangsprijs van Het Loo. Per betalende volwassene mogen er maximaal vier kinderen tot 5 jaar naar binnen. Zij hebben gratis entree. Paleis Het Loo is van dinsdag tot en met zondag en op feestdagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend.
Kijk voor meer informatie op www.paleishetloo.nl

Lees ook:Prinsessendagen op paleis Het Loo
Lees ook:Wandelen met koninklijke allure
Lees ook:Koninginnedag op Paleis Het Loo
Lees ook:Een unieke verzameling speelgoed op Paleis Het Loo
Lees ook:Zoektocht op Het Loo naar de ‘Paleisgeheimen’ tijdens Museumweekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>