Prinsessendagen op paleis Het Loo

Je eigen kleindochter voor een middagje laten ervaren hoe het is een prinses te zijn, net zoals de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane. Hoe zou je dat vinden? En dat ze dan prachtig verkleed en geschminkt op een Koninklijke troon plaats neemt! Dan smelt je toch? Op alle dinsdagen in juli èn op dinsdag 6 en 13 augustus aanstaande is het op Paleis Het Loo weer ‘Prinsen- en Prinsessendag’. In en rond het paleis het Loo kunnen ze een speurtocht doen en het poppentheater speelt een vrolijke voorstelling voor jong en oud.
Tijdens de zomervakantie worden er speciaal op de dinsdagen op Paleis Het Loo ‘Prinsessendagen’ georganiseerd, waarbij de jonge museumbezoekertjes een dagje centraal staan. De kinderen worden geschminkt, kunnen een eigen kroon versieren, een speurtocht volgen en een voorstelling van het poppentheater bijwonen. Voor al deze extra activiteiten tezamen wordt een supplement van € 1,50 p.p. gevraagd (wel in combinatie met een geldig entreebewijs).
Daarnaast is het mogelijk een ritje met de paardentram of koets te maken (€ 1,00) of een kinderaudiotour (€ 3,00; vanaf 8 jr.) door het paleis te volgen. Hierbij loop je met een hoofdtelefoon door de paleiskamers en worden er spannende verhalen over het paleis en zijn bewoners verteld. Voor alle kinderen is er een leuk cadeautje.
Verkleed komen mag, maar hoeft niet!

Lees ook:Prinse(sse)ndagen op Het Loo
Lees ook:Koninginnedag op Paleis Het Loo
Lees ook:Voordelig op reis met Blokker
Lees ook:Hulpsinterklazen en Zwarte Pieten opgelet: dit weekend gratis met de trein
Lees ook:Zoektocht op Het Loo naar de ‘Paleisgeheimen’ tijdens Museumweekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>