Slot Zeist en de Pinksterfair

Altijd feest om in het voorjaar inspiratie op te doen voor huis en tuin. De Pinksterfair in het prachtige Slot Zeist is aan mij dan ook goed besteed. Tijdens de 21e editie zullen zo’n 120 deelnemers de laatste trends en noviteiten op het gebied van huis en tuin presenteren. Dit alles vindt plaats van vrijdag 17 t/m maandag 20 mei in de tuin en het Voorplein van Slot Zeist.

 

 

Een van de mooiste country en lifestyle fairs met een unieke mix van klassieke chique en trendy design op het gebied van binnen- en vooral ook buitenwonen. Ook kun je in het slot zélf, het rijke wonen en leven uit de Gouden Eeuw aanschouwen via een rondleiding.

Na alle indrukken is het goed toeven op het gezellige terras en het Voorplein van Brasserie Slot Zeist en genieten van een heerlijke cappuccino, een sandwich of een verkwikkend glas wijn.

Bekijk de website voor meer informatie en proef de sfeer die de Pinksterfair rijk is.

 

Lees ook:Pinksterfair Slot Zeist
Lees ook:Pinksterfair Slot Zeist
Lees ook:Pinksterfair 2008 in de tuinen van Slot Zeist
Lees ook:De Tuindagen van Slot Zuylen
Lees ook:Eindejaarsrondleidingen in Slot Zuylen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>