Pinksterfair Slot Zeist

Tijdens het Pinksterweekend vormt Slot Zeist het decor voor de 22e editie van de Pinksterfair ‘Trend & Traditie voor Huis & Tuin’ met een vleugje France. Een van de mooiste country en lifestyle fairs met een unieke mix van klassieke chique en trendy design op het gebied van binnen- en vooral ook buitenwonen.

In 1993 werd de Pinksterfair voor het eerst georganiseerd bij Huize Den Treek in Leusden. De Pinksterfair ‘Trend & Traditie voor Huis & Tuin’ is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement waar zo’n 120 deelnemers de laatste trends en noviteiten op het gebied van huis en tuin presenteren.

Ruim 120 deelnemers presenteren een unieke mix van klassieke chique en trendy design op het gebied van huis en tuin. Geniet tijdens een wandeling over de Pinksterfair ook van het lekkers bij Theeschenkerij Slot Zeist; een verse munt thee, diverse soorten koffi e en gebakjes uit eigen patisserie. Daarnaast bakt ‘de Poffernier’ verrukkelijke poffertjes, schept de ijscoman verfrissende bolletjes ijs en serveert Chef Nicolas op charmante wijze oesters en Champagne. Kortom, volop genieten tijdens de Pinksterfair!

Ook kun je de expositie bekijken en het leven van de Gouden Eeuw aanschouwen in het Slot.

Locatie Pinksterfair : Slot Zeist
Data : Vrijdag 6 t/m maandag 9 juni (2de Pinksterdag)
Openingstijden : Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur
Volwassenen : € 15,- p.p.
Bezoekers met 65+ kaart : € 13,- p.p.*
Kinderen vanaf 12 t/m 16 jr. : € 8,-
Kinderen tot 12 jaar : gratis

Lees ook:Slot Zeist en de Pinksterfair
Lees ook:Pinksterfair Slot Zeist
Lees ook:Pinksterfair 2008 in de tuinen van Slot Zeist
Lees ook:Eindejaarsrondleidingen in Slot Zuylen
Lees ook:De Tuindagen van Slot Zuylen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>