Winter Utrecht voor winterse gezelligheid

Of je nu geïnteresseerd bent in schaatsen, een museumbezoek, winkelen, muziek of gewoon lekker uit eten wilt: je vindt alles in Winter Utrecht”. E zijn overal in de Domstad talloze evenementen en activiteiten voor de hele familie, jong en oud.

Gisteren, 9 november is de tweede editie van ‘Winter Utrecht’, een initiatief waarin alle winterevenementen in Utrecht samenwerken van start gegaan. Negen weken lang, vanaf Sint Maarten tot en met de Nieuwjaarsduik op 12 januari 2014, vinden er hartverwarmende winteractiviteiten plaats.

 

“Door praktische informatie op een overzichtelijke en originele manier aan te bieden wordt de bezoeker gestimuleerd om tijdens de winter op pad te gaan, zegt Michiel van der Schaaf, marketing manager van Toerisme Utrecht.  Erg leuk, want Utrecht heeft in de winter heel veel te bieden. En ook nodig want de laatste maanden van het jaar zijn economisch gezien ontzettend belangrijk voor de stad. We hebben het initiatief genomen om al het leuks dat onze bijzondere stad tussen Sint Maarten en de Nieuwjaarsduik biedt te bundelen in één programma. Zo ontstaat een veelzijdig winterfestival met ontzettend veel leuke activiteiten voor iedereen.

 

 

 

Lees ook:Bezoek de Margriet Winter Fair 2012
Lees ook:Sinte Maarten, sinte Maarten….. zorg dat je snoep in huis hebt!
Lees ook:Start Tour de France 2015 in Utrecht
Lees ook:Eropuit met de asperges!
Lees ook:Margriet Winter Fair 2015 13 t/m 19 november 2015 Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>