Beleef Amsterdam Light Festival met gids

Van donderdag 27 november tot en met zondag 18 januari 2015 vindt de derde editie van Amsterdam Light Festival plaats; hét festival om vanaf het water te beleven.

Na het succes van de voorgaande jaren belooft het festival, dat dit jaar het thema ‘A Bright City’ draagt, nog magischer te worden. Blue Boat Company heeft als enige rederij een gids aan boord die tijdens de Water Colors Cruise alle ins en outs over de kunstwerken en de kunstenaars persoonlijk toelicht en aan wie vragen gesteld kunnen worden. De Water Colors Cruise is voor EUR 19,50 p.p. te boeken via www.blueboat.nl.

De kunstenaars werden dit jaar uitgedaagd om een verrassend beeld te schetsen van Amsterdam en een ode te brengen aan het leven in de hoofdstad. De Water Colors Cruise van Blue Boat Company neemt je mee langs de verschillende spectaculaire lichtkunstwerken die op, om, boven en in het water te zien zijn. Let extra goed op bij het kunstwerk “Intrepid, the paper boat”. Dit kunstwerk heeft een speciale binding met Blue Boat Company waar de gids bij stil staat.

 

Kaartjes voor de Water Colors Cruise zijn te koop via de website en aan de kassa van Blue Boat Company. Vanaf vrijdag 28 november 2014 tot en met zaterdag 17 januari 2015 varen de rondvaartboten dagelijks om 18:00 uur en om 20:00 uur. In weekenden en in de kerstvakantie vertrekken de boten ook om 19:00 uur en om 21:00 uur. De boten vertrekken tegenover het Hard Rock Café vanaf de Stadhouderskade 30 in Amsterdam. Bij de aan boord aanwezige ober kunnen hapjes en drankjes worden besteld.

Blue Boat Company is de Amsterdamse rondvaart rederij met het meest uitgebreide en creatieve aanbod. Naast de langste toeristische rondvaart van Amsterdam bieden zij ook een vloot van luxe partyschepen met flexibel meubilair voor o.a. dinnercruises, borrels, picknicks op een sloep, huwelijken en zelfs uitvaarten. Naast het diverse aanbod loopt Blue Boat Company voorop in het verduurzamen van de Amsterdamse vloot.

Wij mochten op de grachtengordel deze lichtkunstwerken bewonderen en het is een echte aanrader! Je ziet prachtig Amsterdam eens heel anders. Blue Boat Company is trouwens de enige rederij die tijdens het Amsterdam Light Festival met gidsen vaart. De persoonlijke toelichting op de kunstwerken door een live gids vonden wij erg prettig.

Lees ook:Vind de ware op de “Love Boat”
Lees ook:Beleef het Amsterdam Light festival vanaf het water!
Lees ook:Breed aanbod van reisproducten uit de cruisewereld tijdens Cruise Event Amsterdam
Lees ook:Holland America Line maakt cruisen in Europa tot een zeer betaalbare familie-zomervakantie
Lees ook:Rederijen komen met speciale aanbiedingen voor singles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>