Verrassend luchtje voor Valentijnsdag

De 14e februari nadert en o, o, wat gaan we vreselijke verrast worden. Een originele tip om Valentijn te vieren dit jaar is met het volgende luchtje. Puur natuur, er kan geen flesje tegenop: de boerderij-lucht. Daarnaast doet de geur meer met je. Het maakt je rustig en dat is iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken. Verschillende Nederlandse boerderijen geven je de mogelijkheid om hun koeien te knuffelen.

De Nederlandse boerin Marente vindt het idee van koeien knuffelen allesbehalve niet absurd. “Het is wel iets dat je moet leren en de koeien hebben er ook iets aan. Ze sluiten hun ogen een beetje en genieten duidelijk van de aandacht”.

Je gaat natuurlijk niet alleen voor het koeien knuffelen naar de boerderij. Je krijgt ook mooi beeld van het plattelandsleven, er bestaan namelijk dagarrangementen waarbij je helemaal ondergedompeld wordt in de boerderijsfeer. Je krijgt dan een lekker ontbijt met verse ingrediënten en sluit je dag af met een romantisch diner. Tussendoor mag je de wei op om de koeien te verwennen. De ideale omgeving om met z’n tweetjes helemaal tot rust te komen. Hoe romantisch!

Lees ook:Koeien maken vreugdesprongen in de wei bij start van de lente
Lees ook:Vreugdedans koeien in de wei op eerste lentedag
Lees ook:Vanuit een romantische almhut of bergboerderij direct de piste op…..winter op de Oostenrijkse boerderijen
Lees ook:Bezoek eens met je kleinkind een boerderij
Lees ook:Koeien in wei op werelderfgoedlijst?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>