Krik je testosteronniveau op en koop een snelle sportwagen

Door ouderdom produceren mannen minder testosteron. Een laag gehalte van dit hormoon verhoogt het risico op hartziekten, diabetes en depressie. Degenen ouder dan 50 jaar met weinig testosteron hebben 33 procent meer kans om vroeger te sterven dan mannen met een hoog gehalte.Oké, dit was inmiddels bij de meeste mannen wel bekend. Maar wat doe je eraan? Onderzoekers kwamen tot de volgende merkwaardige ontdekking……

Ze lieten 39 mannen een uur rijden met een Porsche 911 Carrera, daarna moesten ze een 16-jarige familiewagen besturen. Uit speekseltesten blijkt dat de sportwagen de productie van testosteron aanzienlijk doet stijgen, bij de familiewagen was er een daling merkbaar. Ook was de stijging het hoogst wanneer de mannen door een stad reden met veel vrouwelijke bewonderaars.

Conclusie:….. ga je “midlife-crisis probleem” te lijf heren en koop een snelle wagen! Dat maakt je gezonder omdat dit een boost geeft aan je testosteronniveau.

Lees ook:Testosteron bepaalt humeur
Lees ook:Actief seksleven verhoogt testosterongehalte
Lees ook:Mannen worden gedreven door testosteron
Lees ook:Heren: massaal aan de testosteron
Lees ook:Heeft jouw man ook last van opvliegers?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Krik je testosteronniveau op en koop een snelle sportwagen

  1. Leo

    Als er een ding slecht is voor je hart en alles wat daarmee van doen heeft is het wel de aanschafprijs van zo’n bolide. Ook het onderhoud en de brandstofkosten maken het niet direct tot een ding waar je vrolijk van wordt. Daarbij, zet het eens in de straat eer voor je deur. Grote kans op schade, inbraak of diefstal. Nee, gewoon een Opeltje is ook handig hoor. Race-uitlaat er onder en af en toe even sneller rijden dan mag. Moet je zien hoe je testosteronniveau stijgt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>