“Doe wat je ‘t liefste doet”, Hetty Blok 90 jaar

3DcoverDoewatjetliefstedoetGisteravond werd in het Theater van ’t Woord van de OBA in Amsterdam het eerste exemplaar uitgereikt van Doe wat je ‘t liefste doet door minister Plasterk. Deze uitgave bestaat uit een door Hetty Blok zelf samengestelde DVD en CD, met haar dierbaarste liedjes, radio- en tv-optredens en hoogtepunten uit haar glansrijke carrière, maar ook een fotoboek vol persoonlijke herinneringen.

De avond bestond uit een feestelijk theater programma waarin talloze collega’s Hetty Blok toezongen en feliciteerde. Hetty Blok werd 6 januari jl. 90 jaar. Op het podium waren o.a. te zien: Herman Finkers, Joke Bruys, Gerard Cox en Flip van Duijn, de zoon van Annie M.G. Schmidt. De presentatie was in handen van Hans van Willigenburg.

Hetty Blok, cabaretière, actrice, zangeres en schrijfster van twee sprookjesboeken, kan terugkijken op een prachtige carrière van 65 jaar. Ze werkte samen met grote namen in de Nederlandse cabaret- en kleinkunstwereld: o.a. Wim Sonneveld, Fien de la Mar, Wim Ibo, Cor Lemaire en Harry Bannink. Ze is de oerzuster Klivia uit Ja zuster, nee zuster en Sjaan uit De familie Doorsnee. Ook is ze de ultieme vertolkster van de liedjes van Annie M.G. Schmidt.

Lees ook:Hetty Blok op 92-jarige leeftijd overleden
Lees ook:Suus zingt Annie M.G.
Lees ook:Première Ja Zuster, Nee Zuster een succes!
Lees ook:En de kerstman komt met een geweldig luisterboek dit jaar
Lees ook:Nieuwe tv-serie ‘Ja zuster, nee zuster’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>