Première Ja Zuster, Nee Zuster een succes!

De musical “Ja zuster, nee zuster”, waarvan de tv-serie die te zien was bij de VARA van 1966 tot 1968 met Hetty Blok en Leen Jongewaard in de hoofdrollen, is vandaag in Den Bosch in première gegaan. En wie zat daar zichtbaar van te genieten gisteren? Juist! De enige echte zuster Klivia zelf oftewel de 89-jarige Hetty Blok.De creatie is van Annie M.G. Schmidt en componist Harry Bannink. De liedjes uit hun serie, die in 1967 werd bekroond met de Gouden Televizier-Ring, zijn ware klassiekers geworden. Voorbeelden daarvan zijn M’n opa, Wil u een stekkie van de fuchsia, In een rijtuigie en natuurlijk het titellied Niet met de deuren slaan (Ja zuster, nee zuster).

De producent is V&V Entertainment, de producenten Albert Verlinde en Roel Vente. Musicalster Annick Boer zal de hoofdrol van Zuster Klivia vertolken. De musical zal in theaters in heel Nederland te zien zijn.

Lees ook:Hetty Blok op 92-jarige leeftijd overleden
Lees ook:Sentiment op de planken: Zuster Cliva terug van weggeweest
Lees ook:Nieuwe tv-serie ‘Ja zuster, nee zuster’
Lees ook:“Doe wat je ‘t liefste doet”, Hetty Blok 90 jaar
Lees ook:En de kerstman komt met een geweldig luisterboek dit jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>