Nieuwe tv-serie ‘Ja zuster, nee zuster’

Na een film, een toneelstuk, een boek en een musical gemaakt van Ja zuster, nee zuster is er nu ook een nieuwe televisieserie in de maak van de populaire Nederlandse comedy die eind jaren zestig vele Nederlanders aan de buis gekluisterd hield. De serie zal eind volgend jaar worden uitgezonden.

Halverwege de jaren negentig waren er ook plannen voor een remake van de legendarische televisieserie. De VARA, VPRO en NPS voerden er in 1995 gesprekken over, maar dat plan liep uiteindelijk stuk.

De VARA zond de televisieserie uit van 1966 tot 1968. Hetty Blok als zuster Klivia en Leen Jongewaard als eigenzinnige bejaarde waren destijds de hoofdrolspelers. De teksten werden geschreven door Annie M.G. Schmidt. Voor de liedjes werkte zij samen met Harry Bannink.

Lees ook:Première Ja Zuster, Nee Zuster een succes!
Lees ook:Hetty Blok op 92-jarige leeftijd overleden
Lees ook:“Doe wat je ‘t liefste doet”, Hetty Blok 90 jaar
Lees ook:En de kerstman komt met een geweldig luisterboek dit jaar
Lees ook:TV-serie Ja zuster, nee zuster krijgt speciale website

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe tv-serie ‘Ja zuster, nee zuster’

  1. Internet check-in

    Ik zou graag naar de nieuwe tv-serie kijken, ik hou van Nederlandse komedie in de late jaren zestig veel Nederlanders blijven aan de buis gekluisterd. Ik zal wachten t / m eind volgend jaar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>