Muziek bij een begrafenis…

Vroeger of later krijgen we er allemaal mee te maken. Een begrafenis van een dierbare, waarbij er een keuze moet worden gemaakt over de te draaien/spelen muziek. Als de overledene zelf zijn of haar keuze duidelijk heeft gemaakt is het natuurlijk duidelijk. Dat is een wens die gerespecteerd moet worden. (*) Maar wat nu als niet bekend is welk nummer of welke compositie de overledene aan het hart ging en/of het beste geschikt is om te laten horen? Hoe kom je dan tot een verstandige keuze? Heeft u dit weleens meegemaakt? En hoe heeft u dit toen opgelost? Misschien kunt u met uw ervaringen andere mensen helpen. Reacties kunt u plaatsen onder dit artikel.

(*) En dus kan het nooit kwaad hier over te praten. Laat familieleden en vrienden al tijdens uw  (gezonde) leven weten welke muziek u het liefst zou horen bij uw uitvaart en vraag er ook eens naar als het ter sprake komt.

Lees ook:Vrijen met een nieuwe liefde
Lees ook:Ergens een nachtje over slapen doet wonderen voor problemen
Lees ook:Monuta zoekt uitvaartmusici
Lees ook:Met Radio Nostalgia terug naar de jaren 50, 60 en 70
Lees ook:HEMA komt met persoonlijke digitale cadeaus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>