Win een Klaverblad-arrangement voor vier personen bij een Logis Hotel!

Hotel De LeygraafDe kleurende bomen in het bos bekijken, uitwaaien op het strand of de herfst beleven op een andere mooie plek in Nederland. En tussen de wandelingen of fietstochten door genieten van de lekkerste gerechten. Klinkt goed? Doe dan mee en maak kans op een actief en culinair Klaverblad-arrangement voor vier personen! Wij van 50plus.blog.nl hebben de eer dat we zo’n geweldig arrangement van Logis weg mogen geven. Even lekker weg: jij kunt het winnen! Hoe? Lees snel verder!

Een Klaverblad-arrangement bestaat uit een vier- of vijfgangenmenu  en vier relatief korte wandel- en/of fietstochten. Het centrale punt is het restaurant van het Logis Hotel van jouw keuze. Na aankomst en ontvangst start je met een route, en na elke route kom je terug in het hotel-restaurant waar dan een heerlijk gerecht voor je klaarstaat. De vier routes vormen samen zo het denkbeeldige patroon van een klaverblad.

Wil je kans maken op dit geweldige arrangement, mail dan voor 15 november de reden waarom jij dit vierpersoons-arrangement zou moeten winnen naar:

[email protected]

De mooiste inzending wint en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Logis Hotels is de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa. Met meer dan 2.600 vestigingen in onder meer Nederland, Frankrijk en Duitsland zijn ze een ideale uitvalsbasis voor wandeltochten in de regio. In Nederland zijn er inmiddels 24 locaties die het Logis-merk dragen en dat aantal groeit elk jaar. Vijf van deze hotels bieden nu het Klaverblad-arrangement aan. Kijk voor meer informatie op: www.klaverbladroutes.nl.

Lees ook:Logis introduceert Klaverbladroutes: culinaire fiets- en wandelroutes
Lees ook:De Klaverbladroutes combineren buiten zijn perfect met lekker eten en drinken
Lees ook:Stayokay vangt gedupeerden Kruidvat-actie op
Lees ook:Profiteer dubbelop van de uitverkoop in Parijs
Lees ook:Top 5 Avondje uit naar een Theatershow

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Win een Klaverblad-arrangement voor vier personen bij een Logis Hotel!

  1. J.ten Bosch

    Maak heel graag kans! Zit door ziekte van mijn man al jaren veel te vaak vast in huis. Zou een vriendin die het zwaar heeft mee kunnen nemen,

    Groetjes.
    Josje

      /   Reply  / 
  2. willekens

    tja, wie zou dit niet willen winnen?

      /   Reply  / 
  3. Jolanda

    samen met mijn man en twee dochter er lekker tussenuit dat is heel lang geleden dat we samen een dagje uit zijn geweest
    het lijkt mijn prachtig daar te fietsen of wandelen en mijn motto is BEGIN DE DAG MET EEN LACH

      /   Reply  / 
  4. Erik

    Het zou me heerlijk lijken! M’n vrouw heeft erg veel last van de overgang. Hoofdpijnen, slecht slapen, moe ect. Daarnaast werkt ze fulltime in het onderwijs en probeert ze thuis en op het werk zo goed en vrolijk mogelijk alles op de rit te houden. Mijn respect zoals ze dit ondanks alle kwalen doet! M’n beide zonen zijn enorm aan het puberen. Dit geeft over en weer met mn vrouw regelmatig gedoe! Drie lieve schatten die door hun hormonen het even niet met elkaar kunnen vinden! Speling van de natuur maar ik ben er niet altijd even blij mee. Nu houden ze alle drie veel van het maken van fietstochten. Het lijkt me ontzettend fijn even met z’n viertjes relaxed weg te gaan en alle hormoon strubbelingen even trachten aan de kant te zetten en weer eens van elkaar te genieten in plaats van’elkaar in de haren te vliegen’. Want ondanks alles houden we toch allemaal erg veel van elkaar.

      /   Reply  / 
  5. Tilly Peeters

    Ik pas het hele jaar op mijn 2 schatten van kleindochters en hiermee kan ik het nuttige aan het aangename paren oppassen en genieten, laat maar komen dus

      /   Reply  / 
  6. wim koster

    Ik zou een vriendin mee nemen die net toen de vakantie begon in de steek gelaten is door haar man,nadat ze net schoon was verklaard van borstkanker.
    Samen met een vriend van ons, die aan het opknappen is van botkanker hij is al te lang niet weg geweest.
    Gisteren waren zij bij ons om te dineren, en voor beiden zou het geweldig zijn , om ze er even mee tussenuit te kunnen nemen, ik had het er nog over met mijn vrouw wat een surprise zou dat zijn.

      /   Reply  / 
  7. wilma teerenstra

    Jemig waarom? nu kan ik natuurlijk ook al mijn kwaaltjes en problemen gaan opnoemen maar daar zitten jullie niet op te wachten toch? Ik zou gewoon graag willen winnen omdat het het mij een mooie plek lijkt om te vertoeven.Bovendien ben ik dol op wandelen! Dussssz!!!!!?????

      /   Reply  / 
  8. Ron Breij

    Dit zou voor mij, mijn vriendin en mijn dochters een geweldige ervaring en manier zijn om te ontspannen na een bijna 2 jaar durende strijd na mijn scheiding. Momenteel begint alles beetje bij beetje weer op de rit te komen, maar de laatste 2 jaar was voor ons allemaal een roller coaster van emoties en een erg barre strijd. Sinds kort kan ik weer heerlijk genieten van de weekenden met de meiden bij ons. Mocht de keuze niet op ons vallen wil ik degene die wint een fantastisch goed weekend wensen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>