Help: de wasmachine vreet sokken!!!

Schermafbeelding 2015-09-01 om 23.39.24Hoe is het toch steeds weer mogelijk dat er minder sokken uit je wasmachine komen dan er zijn ingegaan? Ik dacht dat alleen mij dit overkwam, maar onlangs werkte ik de was weg bij mijn schoondochter en daar trof ik nog meer incomplete paren aan! Er moet iets mysterieus gebeuren in die wasmachines…….

 

 

 

Bij de opening van je wasmachine zit een gleuf tussen de trommel en het element. Wanneer je wasmachine vol zit en het duwt bijvoorbeeld de sok tegen die gleuf aan kan de sok daarin vallen. De sok belandt dan achter het element en zal door het vele wassen uiteindelijk gaan verteren. De sok wordt dan in de afvoer gepompt en daardoor kunnen je sokken verdwijnen. Dit probleem kun je voorkomen door kleine wasgoed, zoals ondergoed en sokken in een waszak te stoppen. Let er wel op dat je de zak goed dichtsluit. Op deze manier zorg je ervoor dat je sokken netjes bij elkaar blijven na een goede wasbeurt!

Lees ook:Zweetvoeten? Probeer deze tips van oma!
Lees ook:Vrouwen wassen wat af in hun leven
Lees ook:Bah, er zit vetluis in de wasmachine!
Lees ook:Word geen slaaprijder
Lees ook:Veel fruit eten is gezond. Maar stop niet alles zomaar in je mond.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>