Knoflook op je wrat doet wonderen!

Gewone wratten kunnen verwijderd en weggehaald worden door urine, stikstof, duct tape, druppels of zalf, maar ook knoflook is een wondermiddel! Bekend is dat de meeste wratten spontaan verdwijnen in de loop van enkele maanden tot een aantal jaren, is rustig afwachten is ook een goede optie. Wratten worden veroorzaakt door HPV (het humaan papillomavirus), en het kan daarom enige tijd duren voordat het immuunsysteem dit virus op natuurlijke wijze weet uit te bannen.

Maar waarom zou je met zo’n lelijk ding rond blijven lopen als een teentje knoflook de oplossing is……

 

Neem twee teentjes knoflook en pers deze uit. Vermeng dit met citroensap tot een papje. Laat de substantie een nacht trekken en breng dit vervolgens met een wattenstaafje op de wratten aan. Het aanstippen dient drie keer per dag te gebeuren. Maak ieder dag een nieuw papje aan. Binnen een aantal weken drogen de wratten uit en verdwijnen ze langzaamaan. Soms ontstaat er eerst een kleine bloemkoolachtige verdikking, alvorens de wrat verdwijnt.

Lees ook:Bananen tegen wratten?
Lees ook:Voetwrat? Een bananenschil helpt!
Lees ook:Zelf tomaten drogen en inmaken
Lees ook:Gezonde maaltijdsoep met pittige groente
Lees ook:Laat je huid stralen met dit asperinemasker!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>