Kilo’s tomaten heb ik geplukt de laatste maand en nog steeds lijkt er geen einde aan te komen. Weggooien doen we hier thuis niet aan, dus wie wil kan krijgen! Buren, vrienden, familie…… iedereen snoept mee. Volgend jaar pak ik het anders aan, dan ga ik ze drogen en inmaken, ‘k weet nu hoe dat moet……
± 2 kilo zongerijpte tomaten
1 liter olijfolie
enkele laurierblaadjes
1 theelepel gedroogde oregano
1 teentje knoflook, in stukjes
peper & zout
Halveer de tomaten in de lengte. Leg ze naast elkaar op een ingevette bakplaat
Lees ook:Geroosterde wijting met knoflooksaus )recept)
Lees ook:Dorade op bedje van ratatouille
Lees ook:Dorade op bedje van ratatouille (recept)
Lees ook:Gegratineerde zalm met parmezaanze kaas (recept)
Lees ook:Scholrolletjes uit de oven (recept)