Trek is een stukje vis? Moet je dit recept eens proberen………
• 4 zeebaarsfilets met huid
• van 125-150 g
• zout, versgemalen peper
• 1 sneetje oud witbrood
• 2 eetlepels pijnboompitten,
• fijngehakt
• 2 eetlepels parmezaanse
• kaas, versgeraspt
• 4 eetlepels verse basilicum,
• fijngehakt
• 1 eetlepel bieslook,
• fijngeknipt
• 2 eetlepels olijfolie
Verwarm de ovengrill voor. Wrijf de zeebaarsfilets in met zout en peper en leg ze naast elkaar met de huidzijde op een bakplaat. Verkruimel het sneetje brood heel fijn (in de keukenmachine) en meng de pijnboompitten, kaas, basilicum en bieslook erdoor. Verdeel dit kruidenmengsel over de zeebaarsfilets en druppel de olijfolie erover. Schuif de vis 15 cm onder het hete grillelement. Laat de filets in 4-5 minuten mooi bruin en gaar worden. Lekker met gebakken aardappelpartjes en ratatouille.
Lees ook:Zeeduivelmedaillons met korianderpesto
Lees ook:Gebakken tongscharfilet met knoflookpuree (recept)
Lees ook:Gebakken tongscharfilet met knoflookpuree (recept)
Lees ook:Scholfilets met amandelen en munt (recept)
Lees ook:Gebakken zeebaarsfilet met tomaat (recept)