Seks wordt voor vrouwen pas echt fijn als ze 50-plus zijn!

Schermafbeelding 2013-03-15 om 17.57.23Vrouwen van 50 jaar en ouder hebben helemaal niets te klagen. Hun seksleven schijnt meer dan geweldig te zijn omdat ze een gelukkiger, levendiger en avontuurlijker leven leiden dan toen ze jonger waren. Nou jullie begrijpen mijn nu volgende vraag: kunnen jullie dit beamen? Of hebben jullie het momenteel te druk met andere zaken? Staan jullie weer op het punt met jullie partner het bed in te duiken voor een stevig potje…
Eenvijfde van hen zegt tenminste één keer per week seks te hebben. Dat is net zo vaak als meiden in de 20. Ook geven de dames aan dat ze meer kunnen genieten van seks  dan toen ze jonger waren.  De ondervraagde vrouwen met een vaste relatie geeft aan dat hun relatie veel beter is geworden, sinds ze de 50 zijn gepasseerd.  Ze genieten meer van tijd doorbrengen met hun partner.

Het cliché wil dat oudere vrouwen geen aandacht meer aan hun uiterlijk besteden. Uit het onderzoek blijkt dat niets minder waar is .De helft draagt nog steeds sexy lingerie en zorgt ervoor dat beha en onderbroek matchen. Ook gaan de dames nog regelmatig sporten  om zich lekker in hun vel te voelen.

Lees ook:Seks na je vijftigste: het wordt er alleen maar leuker op!
Lees ook:Niet meer, wel betere seks als je oud(er) bent!
Lees ook:Bejaarde mannen meer “in” voor seks dan vrouwen
Lees ook:De “toy boy”….. hét wondermiddel tegen ouderdom
Lees ook:Veel seks maakt getrouwde oudjes gelukkig

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Seks wordt voor vrouwen pas echt fijn als ze 50-plus zijn!

  1. Jan

    Helaas is het fijne sexleven na de 50 niet voor mij weggelegd.
    Mijn vrouw vind dat sex na de 50 flauwekuul is. Zij dit dit toch doen zullen wel drugs gebruiken of dergelijken zegt ze.Dat is nu al jaren zo en wordt onze relatie er niet beter op.
    Geen intimieteit en geen sex meer. Hier wordt ik steeds verdrietiger door.Ik ben nu 59 en zit er over te dneken om uit elkaar te gaan. Ik wil een leven met intimiteit liefde en genegenhoud. Knuffelen aangeraakt worden etc. S`morgens en sàvonds in bed een hand die je streelt is zo belaangrijk voor mij !! Is dit dan zo uitzonderlijk dat ik dit nog wil ?Wie weet wil iemand mij daar eens een reactie opgeven.
    Groetjes Jan.

      /   Reply  / 
  2. Kees

    Als je van iemand houdt wil je graag dat hij of zij gelukkig is. In jouw geval lijkt het je partner niet te interesseren wat jouw gevoelens zijn en kiest ze helemaal voor zichzelf. Haar argumenten zijn slechts bedoeld om haar standpunt te onderbouwen en zijn niet bedoeld om er samen uit te komen. Elk mens in een relatie wil serieus genomen worden, maar ik krijg niet het gevoel dat jij serieus genomen wordt. Sterkte met je beslissingen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>