Bob Dylan: verslaafd aan heroïne en toch bijna 70!

Morgen wordt hij zeventig, maar het zag er niet altijd naar uit dat Bob Dylan die respectabele leeftijd zou bereiken… Tenminste: volgens mij zijn de vooruitzichten voor een heroïneverslaafde nou niet altijd even rooskleurig… In een tot nu toe onbekend interview geeft Bob Dylan toe verslaafd te zijn geweest aan heroïne.
Het is overigens wel een bekentenis van een tijdje geleden: signeer-songwriter deed de bekentenis tijdens een interview dat is opgenomen in 1966. “Ik was heel erg verslaafd op een gegeven moment. Echt heel erg, maar ik heb het wel verslagen. Ik verbruikte 25 dollar aan heroïne per dag.”

Geruchten dat de ster heroïne gebruikte deden al langer de ronde, maar werden altijd ontkend door Dylan. Het oude interview waarin hij de uitspraak doet, werd herontdekt door de schrijver Robert Shelton tijdens onderzoek voor een herziene uitgave van zijn biografie over Bob Dylan. De eerste druk daarvan werd uitgegeven in 1986, de vernieuwde versie komt deze week uit.

Lees ook:Muzieklegende Bob Dylan is vergane glorie!
Lees ook:Muzieklegende Bob Dylan treedt op in Amsterdam
Lees ook:Bob Dylans nieuwe album “Tempest” komt eraan
Lees ook:Komt verborgen camera Peter R. de Vries met bewijs?
Lees ook:Twee bekentenissen Joran van der Sloot op video

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>